Apparaten en accessoires
Taart met peer en brie
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
4 porties
Ingrediënten
-
bloem200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) koud, in stukken gesneden80 g
-
water koud65 g
-
zout½ tl
-
brie kaas in stukken gesneden200 g
-
peren geschild (ongeveer 300 g)2
-
verse tijm (optioneel) voor decoratie2 - 3 takjes
-
zwarte peper, gemalen om te bestrooien
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
434 mg
Eiwitten
15 g
Calorieën
2100.3 kJ /
502 kcal
Vetten
27 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
17 g
Koolhydraten
47 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pompoen & Peer
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min
Pistache Kunafa Brownie
Nessuna valutazione
Pakketjes van krab in tomatensaus
45min
Flatbread met peer en geitenkaas
3h
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Nessuna valutazione
Tostadas met kip
40min
Rucola taart
Nessuna valutazione
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1h
Loempia’s
55min
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30min
Zweedse worteltaart
2h